ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сніг та ожеледь: ДАІ назвала проблемні ділянки львівських доріг

|

У Львові існують проблеми на спусках-підйомах та шляхопроводах. На магістральних вулицях рух розвантажується. Про це розповіла у коментарі «Погляду» інспектор відділу ДАІ Львова Ірина Пилат.  

«Ми мали «пік тягнучок», близько 8 години ранку, коли люди добирались на роботу. Тоді було накопичення транспортних засобів», – каже І.Пилат.

За її словами, затори утворились через те, що водії не обрали безпечного інтервалу руху, максимально близько наблизившись один до одного. До того ж, очевидно, швидкість сьогодні набагато нижча, ніж зазвичай, на дорогах – ожеледиця.

Інспектор відділу ДАІ Львова назвала вулиці, де ускладнений рух: Шевченка, Липинського, Хуторівка, Сахарова, Листопадового чину, Опришківська, Єрошенка та отця Омеляна Ковча.

«Щороку взимку маємо таку ситуацію, особливо де є спуски та підйоми», – зазначила співрозмовниця і запевнила, що заблокованих вулиць наразі немає – просто ускладнення руху на проблемних ділянках.

Водночас кореспондент “Погляду” повідомляє, що за містом – суцільний голий лід. Автомобілі “повзуть”. Траса Рава-Руська заблокована через десяток фур. Усе стоїть – між Грядою та Великими Грибовичами утворився довжелезний затор.

Цю інформацію “Погляду” підтвердила речниця обласного управління ДАІ Галина Лемішко. “Є ускладнення руху транспортних засобів на об’їзній дорозі Городка, у напрямку на Шегині, особливо у Судовій Вишні. Також ситуація ускладнена на ділянці з Грибович до Львова, на трасі Рава-Руська. А також проблемний рух при повороті на Пустомити, з кільцевої дороги”, – розповіла Галина Лемішко.

Власне, інспектори ДАІ просять водіїв дотримуватись інтервалу та дистанції руху, і, відповідно, правил дорожнього руху, оскільки на деяких ділянках, справді, проблемна ситуація. Синоптики прогнозують хуртовини та снігові замети протягом наступних днів.

Зазначимо, у Львівській міській раді запевнили: як тільки вранці випав сніг, одразу виїхала снігоприбиральна техніка. Також нагадаємо, що через непроплати казначейства Львів вийшов у зиму без необхідної кількості снігоприбиральної техніки.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *