ОСТАННІ НОВИНИ

Україна має повернутися до Конституції 2004-го року – Луценко

|

Повернення до Конституції 2004-го року унеможливить концентрацію влади в одних руках, та стане основою для формування нової парламентської більшості. Про це на прес-конференції заявив Юрій Луценко.

 «Майдан і його представники з опозиційних фракцій мають працювати над пошуком союзників, які невдоволені всевладдям Межигірської Сімї. Така робота не зводиться лише до внесення постанови про відставку уряду», – підкреслив він.

За словами Луценка, пошук союзників має бути більш ретельним, більш системним і ґрунтуватися на інтересах тих груп населення, які сьогодні пригнічуються цією диктаторською системою.

 «Україні потрібні відновлення переговорів про євроінтеграцію та безвізовий режим з ЄС, повернення Конституції 2004-го року, яка зробить неможливою концентрацію влади в одних руках, а також прийняття Виборчого кодексу, який дозволить провести чесні вибори Президента та парламенту. Потім, на основі Конституції 2004-го року, має сформуватися нова парламентська більшість», – заявив він.

За словами Луценка, саме це і буде революцією, якої вимагає Майдан.

 «На мою думку, і на думку більшості людей з якими я спілкуюся на Майдані, революція є зміною правил, а не зміною прізвищ», – зазначив він.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *