ОСТАННІ НОВИНИ

За вбивство львів’янина чоловік відсидить до 15 років

|

Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури, правоохоронцям вдалось швидко розкрити умисне вбивство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області постійно здійснюється процесуальне керівництво досудового розслідування кримінальних проваджень, в тому числі за фактами вчинення умисних вбивств.

Відтак завдяки належній взаємодії органів внутрішніх справ та прокуратури при проведенні слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій вдалось у короткий термін розкрити умисне вбивство, вчинене в умовах неочевидності.

Правоохоронці швидко встановили особу, причетну до цього злочину. Останньому інкриміновано умисне вбивство 61-річного мешканця Львова, труп якого із чисельними ножовими колото-різаними ранами грудної клітки та живота виявили у Львові в жовтні цього року.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду. Зважаючи на те, що вбивство вчинено в умовах неочевидності, стан розкриття даного злочину перебував на контролі прокуратури Львівської області.

Зловмисник свою вину визнав повністю. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *