ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція довела, що 20-річну дівчину з Яворівського району вбив її знайомий

|

У ході проведення досудового розслідування, за фактом умисного вбивства, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, правоохоронці провели ряд експертиз та встановили особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві 20-річної мешканки Яворівського району. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Нагадаємо, 14 листопада, до Яворівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що близько 10.00 год. на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району місцеві мешканці виявили тіло дівчини з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у загиблої два вогнепальних поранення голови, відсутні деякі елементи одягу, а також зв’язані скотчем руки. Загиблою виявилася 20-річна місцева мешканка. За декілька кілометрів від місця пригоди, правоохоронці знайшли яму, завглибшки близько трьох метрів, в якій знаходилося обгоріле тіло людини.

За результатами слідчих дій та висновку молекулярно-генетичної експертизи, правоохоронці здобули достатню кількість доказів про висунення підозри у вчиненні злочину 26-річному знайомому загиблої, мешканцю одного із сусідніх сіл, який після розправи над дівчиною, здійснив акт самоспалення.

З початку року на Львівщині зареєстровано 50 вбивств, з яких 2 випадки залишаються не розкритими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *