ОСТАННІ НОВИНИ

На концертах Тіни Кароль у Львові був аншлаг

|

У рамках всеукраїнського туру відома українська співачка Тіна Кароль дала у Львові два концерти. Із собою артистка привезла нову програму «Сила Любові та Голосу», який викликав аншлаг серед прихильників.

У залі Львівського оперного театру, де пройшли вчора ці два концерти, яблуку ніде було впасти – організаторам SUSY Production довелось доставляти стільці. Щоправда концерти розпочалися із запізненням на 40 хв, проте щойно Тіна Кароль виходила на сцену опери, як у залі зривалися шквали овацій та задоволених вигуків. На сцену артистка виходила не одна, а у супроводі кращих музикантів країни, струнного квартету та балету Freedom.

Загалом концертна програма цієї співачки виявилася сильною, потужною, емоційною, як і постать самої Тіни Кароль. На фоні трагічних подій, які спіткали її у житті, артистка змогла поєднати у собі силу та тендітність водночас.

Нова програма Тіни виявилась одкровенням, музичною сповіддю про силу її Любові та Голосу. Концерт був переповнений усією палітрою почуттів: від суму до радості, від лірики до драйву, від відомих і улюблених пісень до прем`єр з нового альбому. Співачка, яка стала для всієї країни прикладом віри і духовної краси, у своїх піснях розповіла про свою історію прямо зі сцени. Це був не просто концерт – це була розмова віч-на-віч, завдяки якій музика має людський голос. Окрім того, Тіна Кароль час від часу зверталась до своїх прихильників із промовами, зізнавалась їм у любові, розповідала про свої почуття до тієї людини, якої вже немає поруч. А вони в свою чергу відповідали гучними оплесками, підспівували її пісні, а наприкінці концерту обдаровували квітами і не хотіли відпускати зі сцени.  

Варто зазначити, що концертний тур Тіни Кароль розпочався 24 листопада у Житомирі і завершиться в кінці лютого 2014 року сольним концертом у столиці. Загалом нову сольну програму Тіни Кароль “Сила Любові та Голосу” побачать 26 міст України.

Своє концертне турне артистка розділила на дві частини – наприкінці цього року співачка виступить у містах західної частини країни, а в лютому наступного року – приїде з сольними концертами в міста центральної і східної України.

“Ми зробили все можливе, щоб Тіна погодилася поїхати в тур і щоб в українців була можливість побувати на її довгоочікуваному, чуттєвому концерті” – зазначили організатори туру SUSY Production.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *