ОСТАННІ НОВИНИ

«Jazz Bez» став безкоштовним і солідаризувався з Євромайданом

|

Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» солідаризується зі студентством, яке організовує «Євромайдан» у Львові та Україні, повідомляють організатори фестивалю.

Більшість музикантів, незважаючи на ситуацію в країні, вирішили приїхати на фестиваль виступити для збору коштів та передати свої гонорари на потреби «Євромайдану».

Фестиваль, який вже тринадцять років долає кордони з Європою, пройде із 4 по 15 грудня 2013 р.

Під час виступів буде проведено збір коштів для потреб «Євромайдану». Кошти будуть передані студентам.

Також «Jazz Bez» відмовляється від всієї комерційної складової – продажі квитків та реклами. Від сьогодні фестиваль припиняє продаж квитків, вхід на фестиваль буде вільним. У першу чергу вільні місця надаватимуться студентам. Студенти можуть приходити за пів години до початку концертів та  отримати квитки від волонтерів.

 «Для середовища фестивалю принциповим є відстоювання громадянських свобод.  Найважливішим для цього є поява нового покоління: освіченого, самодостатнього і відповідального. Власне для нього ми щороку і робимо наш фестиваль», – говорять організатори «ДжазБезу».

Цього року у Львові, який є центром фестивалю, виступить ціла низка зірок європейського джазу, які підтримують процеси самоорганізації українського народу та студентського руху в Україні.

Про «Jazz Bez»:

Тринадцятий «Jazz Bez» об`єднає довкола джазу Київ, Харків, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Люблін, Санок, Глівіце, Перемишль та батьківщину Богдана-Ігоря Антонича село Новицю. Вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. Серцем Фестивалю є Львів.

«Jazz Bez» є наймасштабнішим, найтривалішим та найдосвідченішим джазовим фестивалем України. Від 2001 року, коли фестиваль одночасно розпочався у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на десяток міст. За цей час відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Джаз Безі» перевищила тисячу. 

Програма у Львові
Виконавці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *