ОСТАННІ НОВИНИ

ІТ-шників просять працювати незважаючи на ситуацію в країні

|

Львівський кластер ІТ звернувся до працівників індустрії щодо події в країні, інформує прес-служба Львівської міської ради.  

Подаємо повний текст звернення:

«Шановні працівники львівської ІТ індустрії.

 Зараз ми всі є свідками того, що відбувається  в нашій країні. Ми свідомі європейці, ми висловлюємо свою глибоку стурбованість економічною та політичною ситуацією, що склалася в Україні та особливо різко засуджуємо дії правоохоронних органів, які вночі 30 листопада з жорстокістю побили учасників мирного мітингу на Майдані Незалежності у місті Києві. В цей день було порушено одне з найголовніших прав демократичного суспільства – право на мирні зібрання, яке гарантоване громадянам ст. 39 Конституції та Законами України.

Свобода поглядів і переконань завжди були основою культури львівської ІТ індустрії. Компанії Львівського Кластеру ІТБП, маючи офіси по всій Україні і за її межами, працюючи з клієнтами на усіх континентах, завжди толерантно і з розумінням ставилися до різних поглядів і культур.

Ми з розумінням і підтримкою ставимося до бажань працівників ІТ індустрії висловити свою громадянську позицію. Ми розуміємо, що Україна без сумнівів є європейською державою. І в нас нема іншого шляху, як стати повноправним членом європейської сім’ї. Але, на жаль, сьогодні нам доводиться відстоювати це.

Разом з тим, ми повинні розуміти, що в будь-якій ситуації ми маємо виконувати свою роботу та взяті на себе зобов’язання перед замовниками.

Тому ми звертаємося до Вашого досвіду, зрілості та професіоналізму, щоб у цей непростий час разом, як одна команда, знайти необхідні рішення.

Слід пам’ятати, що Європа починається саме з нас і ми повинні в будь-яких ситуаціях поводитися толерантно та в жодному разі не піддаватися на провокації та уникати агресії.

Маємо надію, що спільними зусиллями ми крок за кроком наближаємося до загальної мети – європейського майбутнього нашої держави», – зазначили у зверненні Голова Наглядової ради Кластеру Андрій Ганкевич та виконавчий директор Степан Веселовський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *