ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виготовлять унікальний герб міста з натуральних матеріалів

|

З 14 до 15 грудня у Львові буде друга міжрегіональна виставка-ярмарок «Lvivhandmade New Year». Майстри з різних регіонів України виготовляють подарунок місту – картину-герб з 9 частин, які виконані у різних техніках рукоділля. Символ міста складатиметься з воску, мила, бісеру, глини та інших матеріалів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ми дуже хвилювались, чи вдасться втілити ідею створення герба Львова в різних техніках рукоділля. Адже майстри, які виконували частини картини, знаходяться у різних регіонах нашої країни. Зрештою всі постарались на славу і подарунок місту майже закінчено. Наша спільна робота буде презентована 14 грудня в 12.00 од на офіційному відкритті виставки-ярмарку «Lvivhandmade New Year» та буде вручена Львівській міській раді до новорічних свят», – зазначають організатори виставки.

На ярмарок з’їжджаються представники Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців, Рівного, Одеси та інших міст України. Вони презентуватимуть свої унікальні вироби, а також даватимуть різноманітні майстер-класи. Кожен зможе купити та виготовити мило, натуральну косметику, прикраси з  глини та бісеру, ляльки та іграшки ручної роботи.

«Для мене участь у ярмарку – дуже хороша можливість познайомитися з колегами, набути досвіду, але головне – показати свої вироби, які поки що просто лежать в шафі. Дуже приємно, що мистецтво ручної роботи стає все більше популярним серед українців, бо кожен з виробів, створених власними руками, містить часточку душі автора і в цьому його неповторність», – розповідає Галина Мусурівська, майстер з бісероплетіння з Чернівців. 

Захід триватиме 14 та 15  грудня з 11.00 до 21.00 год у ТОЦ «Інтерсіті», що знаходиться на пр. Чорновола, 67г.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *