ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили низку порушень у сфері земельного законодавства

|

Державні інспектори Управління з контролю за використанням та охороною земель за тиждень провели 50 перевірок дотримання вимог земельного законодавства при використанні та охороні земель. Під час цих перевірок вони виявили 39 порушень, з них шість повторно. Про це повідомляє прес-служба Державної інспекції сільського господарства у Львівській області.

У результаті виявлених порушень, видано 26 обов’язкових до виконання приписів на усунення виявлених порушень вимог земельного законодавства. Складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення, винесено 7 постанов про накладання адміністративних стягнень на суму 1972 гривень.

Держсільгоспінспекцією здійснено 4 розрахунки передбачуваного розміру шкоди, заподіяної внаслідок недотримання Земельного законодавства, на загальну суму 2445,77 гривень.

За вищевказаний період, до Управління надійшло на розгляд та виконання 87 листів, з них: 24 вимоги органів прокуратури; 34 звернення громадян; 29 звернень від інших організацій та відомств.

Було розглянуто 64 листи, в тому числі 14 вимог прокуратури, 50 звернень громадян та юридичних осіб.

Скеровано 4 клопотання до органів місцевого самоврядування та виконавчої влади для вжиття заходів щодо виявлених порушень вимог земельного законодавства.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *