ОСТАННІ НОВИНИ

Опалювальний сезон на Львівщині проходить стабільно

|

Станом на 2 грудня опалювальний сезон у Львівській області проходить стабільно, об’єкти господарського комплексу та системи життєзабезпечення функціонують в нормальному режимі. Всі диспетчерські переведені на посилений режим з цілодобовим чергуванням. Про це сьогодні доповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало на Всеукраїнській селекторній нараді, що відбулась під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

Зокрема, керівник області зазначив, що з метою забезпечення об’єктів житлово-комунального господарства і соціальної сфери до експлуатації в зимовий період було підготовлено 1373 котельні, замінено 57 котлів. За його словами, на сьогодні до роботи готові 308 одиниць спеціалізованої техніки, а також здійснено закупівлю 48,5 тонн. посипкових матеріалів.

«На території області щоденно здійснюється оперативний моніторинг проходження опалювального сезону. Також затверджено склад робочої групи з вирішення проблемних питань, що можуть виникати в цей період», – додав О.Сало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *