ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція планує перетворити парламент на готель

|

Заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський заявляє про намір опозиційних депутатів ночувати в парламенті з метою його блокування

Про це він сказав журналістам, пишуть «Українські новини».

За його словами, немає сенсу продовжувати роботу Ради у вівторок.

Також він повідомив, що робота парламенту буде заблокована депутатами від опозиції і в наступні дні.

На запитання журналістів про те, чи означає це, що депутати будуть ночувати в будівлі, він відповів ствердно.

«Звичайно, так само, як і на Майдані», – сказав він.

Кошулинський пояснив, що у кожного опозиційного депутата є власний розпорядок і план дій.

Ті , хто перебувають разом з мітингувальниками на Майдані Незалежності, залишаються там же на ніч з людьми, тому, на думку депутата, ті, хто відповідають за блокування Ради, повинні чинити так само.

Водночас, у Партії регіонів не виключають проведення засідання парламенту поза стінами Верховної Ради у разі блокування її роботи, пише «Інтерфакс – Україна».

«Якщо будуть блокувати, і бачити будемо, що потрібно приймати важливі рішення (я до них відношу, наприклад, бюджет України), йдемо в інше приміщення, проголосуємо . А що робити?» – сказав народний депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

У той же час він зазначив, що більшість має намір вести переговори з опозицією.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні Верховна Рада не прийняла постанову про висловлення недовіри уряду. За нього проголосувало 186 депутатів з 338 присутніх у сесійній залі.

Азаров вибачився за дії правоохоронних органів на Майдані Незалежності та пообіцяв провести кадрові зміни у складі Кабінету міністрів.

Мітингувальники, що раніше знаходилися біля Верховної Ради, вирушили до будівлі Адміністрації Президента з вимогами відправити у відставку Кабмін, оголосити парламентські і президентські вибори

 Фото – коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *