ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувальники йдуть під вікна Президента вимагати відставки Кабміну

|

Мітингувальники, що раніше перебували біля Верховної Ради, прямують до будівлі Адміністрації Президента з вимогами відправити у відставку Кабмін та оголосити парламентські і президентські вибори.

Як повідомляє кореспондент «Коментарів», про це сказав голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, зазначивши, що наразі Президент Віктор Янукович перебуває в Києві, а в Китай вилітає тільки завтра вранці.

«Оскільки Азаров не пішов у відставку сам, його не відправила фракція Партії регіонів і Янукович, тому український народ йде під Адміністрацію Президента вимагати відправити у відставку Азарова і оголосити парламентські і президентські вибори», – сказав Яценюк.

Також він зазначив, що всі опозиційні депутати покинули парламент і приєдналися до мітингувальників.

На думку лідера фракції «Свобода» Олега Тягнибок , Азаров, замість того, щоб «принести когось у жертву (міністра МВС Віталія Захарченка – ред.) і вибачитися, прийшов у Раду поводився зухвало, стукав кулаком по столу, погрожував народним депутатам, а значить всьому українському народу».

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні Верховна Рада не прийняла постанову про висловлення недовіри уряду. За нього проголосувало 186 депутатів з 338 присутніх у сесійній залі.

Джерело фото: Олександр Проценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *