ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція вимагає, аби Азарова привели у Раду під конвоєм «Беркуту»

|

Опозиція вимагає, аби прем’єр-міністра України Миколу Азарова привели на засідання Верховної Ради України під конвоєм бійців спец підрозділу «Беркут». Про це заявив депутат від «Свободи» Олексій Кайда, повідомляє кореспондент Львівського порталу з сесійного залу ВРУ.

У цей депутати ВРУ розглядають проект постанови №3692 Про відповідальність КМУ. Документ був внесений на розгляд парламенту за вимогою 166 депутатів від опозиції.

У ньому йдеться про винесення недовіри уряду.

Лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк наголосив, що ця постанова може розглядатись виключно за присутності прем’єр-міністра України Миколи Азарова, а також всього уряду. Їх відсутність є порушенням законодавства України, переконаний А.Яценюк.

«Ми даємо годину часу, щоб злочинець Азаров та інші прийшли у Верховну Раду України і прозвітували перед народом», – заявив А.Яценюк.

Водночас депутат-свободівець Олексій Кайда запропонував, щоб прем’єра привели до парламенту під конвоєм.

«Хай «Беркут» приведе його під конвоєм, як це робили з нашими дітьми», – заявив О.Кайда.

Голова ВРУ Володимир Рибак повідомив, що уряд та, зокрема М.Азаров були запрошені на сьогоднішнє пленарне засідання. І чому вони не прибули, він не знає

Народні депутати 368 голосами «за» проголосували за пропозицію «запросити» Азарова та кабмін на пленарне засідання Ради.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *