ОСТАННІ НОВИНИ

Рибак завів у Верховну раду «тітушок»

|

Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк заявляє, що у ВР знаходиться 200 “тітушок”. Про це він сказав на засіданні парламенту, передає кореспондент УНН.

“Я прошу вас, Володимире Васильовичу, дати команду вивести їх”, – сказав А.Яценюк, додавши, що “тітушок” було заведено за вказівкою спікера В.Рибака.

Останній відкинув звинувачення А.Яценюка у тому, що заводив “тітушок” до ВР.

Зазначимо, сьогодні ВР може проголосувати за резолюцію недовіри уряду Миколи Азарова. Вчора комітет ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування вирішив рекомендувати парламенту прийняти за основу та в цілому проект резолюції під номером 3692 “Про висловлення недовіри уряду”. Відповідне рішення прийняли члени комітету в ході його засідання.

Додамо також, що сьогодні представники Партії регіонів оголосили про початок безстрокової акції на підтримку Президента України Віктора Януковича на мітингу в Маріїнському парку і наголосили на тому, що  останні події в Україні є “фашистським переворотом”.  

Як відомо, в Києві та інших містах України від 22 листопада проходили акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

В ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності. Десятки людей були поранені, десятки затримані.

Після цього громадянські акції переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про підготовку до загальнонаціонального страйку. Серед основниїх вимог опозиції відставка уряду М.Азарова.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *