ОСТАННІ НОВИНИ

Народ не зупиниться, поки не отримає голову Януковича – Стецьків

|

Екс-нардеп Тарас Стецьків прогнозує у випадку нинішнього провального голосування за відставку уряду Азарова – повне перезавантаження влади. Про це він заявив кореспонденту “Радіо Свобода”, яке веде трансляцію пікетування Верховної Ради, повідомляє Львівський портал.

«Якщо сьогодні Верховна Рада не зможе проголосувати за відставку уряду Азарова, то це призведе до ще більшої радикалізації Майдану. І тоді постане питання про розпуск самої Верховної Ради», – заявив Т.Стецьків.

За його словами, люди вимагають відставки уряду, оскільки він допустив криваві побиття «Беркутом» мирних громадян. «Якщо Рада не в змозі проголосувати за відставку уряду, то вона й сама бере на себе спів відповідальність за ту кров. І тоді народ поставить питання повного перезавантаження влади», – каже політик.

Водночас він зазначив, що навіть у випадку, якщо нині парламент відправить Азарова у відставку, це не означатиме, що акції протесту зупиняться. Оскільки стоять й інші питання, які необхідно вирішити. Зокрема, амністування Юлії Тимошенко та шлях до відновлення підготовки щодо підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

«І, думаю, народ не зупиниться, поки не отримає голову Януковича», – заявив Т.Стецьків.

Фото – vikna.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *