ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров готується до захоплення Ради

|

Прем`єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що готується план захоплення Верховної Ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час зустрічі з іноземними послами сьогодні у Києві.

«Як розуміти ситуацію, що зараз заблоковано доступ людей до будівлі Кабінету міністрів, Міністерства економіки, Міністерства фінансів”, – заявив Азаров.

“Населення 46-мільйонної країни зараз, буквально через кілька днів, перестане отримувати заробітну плату, пенсії, допомоги, стипендії”, – відзначив він.

“Ви ж прекрасно розумієте, що від роботи Міністерства фінансів залежить фінансування всієї країни. Яку відповідальність беруть на себе ці люди, які забезпечують зараз це блокування?”, – запитав Азаров.

Відбулися сесії обласних рад сьогодні основних наших областей, в яких проживає три чверті населення України.

Вони прийняли рішення підтримати курс на євроінтеграцію, рішення Президента та уряду. Ми відчуваємо підтримку людей і вони вимагають від нас наведення порядку », – зазначив прем`єр.

За його словами, Президент і уряд готові до діалогу.

«Наш голова Верховної Ради (Володимир Рибак – УНІАН) вчора виступив з ініціативою проведення таких переговорів. І що ми чуємо у відповідь? Ультиматуми. Ми знаємо, що готується план захоплення Верховної Ради. Ми можемо байдуже до цього ставитися?», – сказав глава уряду.

При цьому він підкреслив, що якщо завтра буде спроба захоплення будівлі парламенту, то правоохоронні органи будуть діяти в рамках закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *