ОСТАННІ НОВИНИ

Страйкові комітети хочуть створити на кожному підприємстві Львівщини

|

Відбулася перша установча нарада Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області за участю представників різних галузей, зокрема, культури, освіти, медицини, транспорту, підприємництва і студентства. Про це інформує прес-служба львівської облради.

Було визначено з планом подальших дій Страйкового комітету. По-перше, у кожному підприємстві будуть створювати свої штаби національного спротиву, які входитимуть у загальну структуру обласних штабів, а обласні штаби – у центральний Окрім того, на базі цих підприємств у кожній галузі будуть створені свої координаційні штаби страйкомів, які будуть координувати конкретні галузі, тобто залежно від можливостей та потреб галузі будуть визначати з формою страйку чи формою протесу у тій чи іншій галузі.

„Розглядається така ситуація: від загального страйку до нестрайкових протестів, – зазначив виконуючий обов’язки координатора Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов. – Це такі плани, але вони, звичайно, мають узгодитися централізовано. Це вже технічні питання, і тактика проведення страйку буде відпрацьовуватися”.

Принцип один – у кожному підприємстві буде створений страйковий комітет, який координуватиме акції протесту підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *