Янукович помітив, що «Беркут» перегнув палицю. Гумову

|

Оцінку подіям останніх днів у зв´язку з проведенням масових акцій повинен дати суд після завершення розслідування 

Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв´ю журналістам українських телеканалів, повідомляє прес-служба глави держави, пишуть «Коментарі».

«Я не маю сьогодні права давати оцінку тому, хто винен, наскільки винен», – сказав Віктор Янукович, повідомивши, що на сьогодні створено кілька слідчих груп.

Президент зазначив, що під час чергової наради під його головуванням Генеральний прокурор доповів про заходи, що вживаються правоохоронцями.

«Я переконався в тому, що ця робота йде дуже активно. Ми підійдемо справедливо. Ми будемо дивитися правді в очі, дамо справедливі оцінки і приймемо відповідні рішення», – підкреслив Віктор Янукович.

Коментуючи події в ніч на суботу на Майдані Незалежності в Києві, Віктор Янукович підкреслив, що правоохоронці «перегнули палицю». Разом з тим, Президент зазначив , що такі дії могли бути спровоковані.

«Можна сказати, що… в ніч з п´ятниці на суботу правоохоронні органи перегнули палицю. І тут виправданню цього не повинно бути місця. Хоча ми розуміємо, що їх щось до цього спровокувало», – сказав Президент.

На його переконання, правоохоронці мали знайти такі способи, які б мінімізували наслідки їх дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *