ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник львівської міліції звернувся до народу

|

Начальник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк звернувся до мешканців області із закликом не піддаватися на можливі провокації, уникати інцидентів та взаємодіяти з правоохоронними органами, аби забезпечити мирний і толерантний характер масових заходів, які проходять на Львівщині.

Текст звернення подаємо повністю: 

«Колегія Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області найбільше прагне  безпеки громадян під час проведення  масових заходів. Ми докладаємо всіх зусиль по забезпеченню охорони громадського порядку і закликаємо громадян не піддаватися на можливі провокації, уникати інцидентів та взаємодіяти з правоохоронними органами, щоб всі заходи проходили мирно та толерантно.

На території області, з 22 листопада, не зафіксовано жодного грубого порушення громадського порядку, що свідчить про злагоджену організаційну роботу між громадянами, учасниками акцій та працівниками міліції.

Міліціонери Львівщини працюють в штатному режимі. Хочу запевнити всіх львів’ян, а також мешканців області – до Львова не прибувають ніякі спеціальні підрозділи з інших територій нашої держави. Ми готові самі запобігти тим чи іншим незаконним проявам,якщо такі виникнуть. Міліція Львівщини має достатню кількість сил і засобів, щоб втримати порядок в регіоні.

Від міліції не варто чекати ніяких провокацій. Нам потрібно бути толерантними одне до одного.

Працівники міліції діють виключно в рамках Конституції України та законів держави. 

Ми разом з організаторами мирної акції не повинні допустити будь-яких приводів до проявів агресії та порушення громадського порядку, що може становити загрозу безпеці громадян.

Звертаюся до представників ЗМІ висвітлювати події об’єктивно та коректно, не поширюючи провокативної інформації. Відкритість та чесне спілкування з громадою та представниками мас-медіа, є запорукою нашого спільного успіху в забезпеченні порядку.

У разі підозри щодо можливих провокаційних дій чи виникненні правопорушень – просимо громадян звертатися негайно на оперативний номер «102», або до найближчого наряду міліції.

Я переконаний, що наші спільні зусилля дозволять забезпечити на території області громадський порядок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *