ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова везуть на Майдан виключно дорослих чоловіків та надовго

|

 При формуванні списків учасників акцій протесту перевагу будуть надавати тим, хто готовий виїхати до столиці на довший термін. Про це інформує інформує прес-служба Львівської облради. 

Враховуючи особливості суспільно-політичної ситуації в Україні, керівник організаційного відділу штабу Координаційної ради Андрій Корнат звертається до всіх підрозділів штабу національного спротиву у Львівській області,  членів Координаційних рад та усіх осіб, які прагнуть долучитися до акцій протесту у столиці.

Усім підрозділам штабу національного спротиву у Львівській області!

 1. Рекомендуємо формувати списки осіб, що зголошуються до виїзду на київський Євромайдан виключно з осіб чоловічої статі, які досягли 21 року.

2. Жінки та неповнолітні особи сьогодні повинні залишатись на місцевих Євромайданах.

3. Просимо ігнорувати сумнівних осіб, що можуть вносити деструктивний характер у перебіг акції, зокрема в нетверезому стані.

4. При формуванні списків та розподілі місць у транспортних засобах для поїздки у Київ надавати перевагу тим, хто готовий виїхати до столиці на довший термін.

Штаб просить громаду Львівщини проявити активну громадянську позицію у відстоюванні демократичних цінностей, а відтак закликає до  відповідальності, дисципліни та порядку.

Фото: Євромайдан Львів 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *