ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських школах моніторять, хто зі школярів пішов страйкувати

|

Вчора і сьогодні вранці у Львові відбулися екстрені наради із керівниками навчальних закладів: освітяни вирішили провести моніторинг дітей, які пішли на євромітинг.

Про це Новий погляд повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Галина Слічна.

«Всі школи і дошкільні заклади у Львові працюють у звичному режимі, всі вони відкриті. Батьки самі повинні приймати рішення, чи брати їхнім дітям, за яких вони несуть відповідальність, участь у всенаціональному страйку», – зазначила начальник управління.

За її словами, вчора та сьогодні о восьмій годині ранку з керівниками шкіл провели екстрені наради, на яких ухвалили рішення провести моніторинг відсутніх учнів. «Такий моніторинг потрібен, аби знати, хто захворів, а хто таки вирішив брати участь в акціях протесту», – зазначила Галина Слічна.

Аби школярі були звільнені з уроків, їм потрібно принести заяву у школу про те, що вони відправляються на мітинг з батьками. Водночас педагоги, які виявили бажання долучить до загальнонаціонального страйку, повинні також подати заяву і відпроситися «за власний рахунок».

Як розповіла начальник управління освіти у місті, у школах, з огляду на останні події в країні, введена додаткова тематика євроінтеграції та роз’яснення, що відбувається в державі.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *