ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко заговорив про повне перезавантаження влади

|

Україна потребує повного перезавантаження влади. І перший крок на цьому шляху вже зроблено – комітет державного будівництва і самоврядування більшістю голосів підтримав законопроект лідерів трьох опозиційних сил про відставку уряду. Про це заявив лідер партії “УДАР” Віталій Кличко на прес-конференції у Штабі національного спротиву у Будинку профспілок, передає УНН.

“Повинно відбутись повне перезавантаження влади. Люди вийшли на Майдан, бо вони втомились. Міняються уряди, міняються міністри, але ситуація в країні не змінюється. Система залишається такою, як була. Тож ми повинні змінити систему”, – наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що українці вийшли на Майдан, бо втомилися терпіти і чекати на краще майбутнє.

“Ми вже терпимо 22 роки. Скільки можна? Люди вийшли і показують свою волю. Нам затикають рота міліцейським дубинками. Якщо це проковтнути, то після такого ніхто не може бути впевнений, що наступного разу він чи його діти не потраплять під ці міліцейські дубинки”, – сказав Кличко у коментарях журналістам.

Лідер “УДАРу” наголосив, що опозиція йде до своєї мети – усунення режиму Януковича. “Мирно, за законом. Але для нас дуже важлива сьогодні підтримка людей”, – зазначив Кличко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *