ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО Партії регіонів засуджує насильницькі дії правоохоронців і вимагає принципової оцінки тим, хто своїм наказом дискредитував Президента

|

Львівські «регіонали» озвучили свою позицію стосовно подій, що відбуваються в країні. У заяві, надісланій прес-службою ЛОО Партії регіонів, зокрема засуджуються дії правоохоронців під час розгону мирного майдану та тих, хто віддавав їм накази.

Разом з тим «регіонали» Львівщини вимагають від влади захистити їх від терору з боку політичних опонентів.

Текст заяви подаємо повністю:

«Львівська обласна організація Партії регіонів рішуче засуджує будь-які насильницькі дії правоохоронних органів  до учасників мирних акцій протесту і вимагає від влади дати однозначну і принципову оцінку не тільки бійцям спецпідрозділу «Беркут», а в першу чергу тим, хто віддавав подібні накази і дискредитував Президента, владу та Партію регіонів.

Ми сподіваємось, що найближчим часом суспільство отримає повну і всебічну інформацію про перебіг подій, а постраждалі не тільки вибачення від міністра внутрішніх справ, але й компенсацію від Уряду на відшкодування затрат на лікування.

Разом з цим ми вимагаємо від влади захистити наших прихильників від масового терору з боку наших політичних опонентів.

Чим кращі від влади ті, хто сьогодні б’є вікна в офісах, автомобілях, піддає моральному терору рядових партійців?

Європейські та й просто християнські засади побудови суспільства вчать нас іншому, закликають до миру і поваги один до одного.

Якщо ми дійсно хочемо європейського майбутнього нашої держави, потрібно в мирний, конституційний спосіб домагатися зміни влади в країні, а не шляхом хаосу.

Церква, посли країн-членів ЄС та США дали чітко зрозуміти, що вони підтримують мирні акції, але різко відмежовуються від насилля з будь-якого боку. На жаль, цей заклик залишається не почутим на місцях.

Організоване вчора в Києві побоїще біля Адміністрації Президента лідери опозиції списали на «тітушок», то ми застерігаємо всіх радикально налаштованих активістів, що беруться громити наших прихильників, не потрапити також в розряд провокаторів і «тітушок».

Всім, хто сьогодні зганяє злість на Партію регіонів, нагадуємо, що Партія регіонів на Львівщині ніколи не була при владі, а ті небагаточисельні її представники, які були при владі в області, не займались «полюванням на відьом», намагалися вибудовувати свою роботу на засадах поваги до наших політичних опонентів.

В цей непростий для країни час, коли на нас намагаються покласти відповідальність за події в Києві, ми хочемо нагадати, що вчора Львівська обласна рада висловила вдячність правоохоронцям Львівщини за нелегку працю по охороні громадського порядку в регіоні.

Важливо, щоб це послугувало добрим сигналом для тих, кому не до вподоби такий шлях розвитку подій.

Ми з розумінням ставимось до позиції тих партійців, котрі самостійно приймають рішення по вихід з партії, але категорично засуджуємо шантаж, погрози на адресу наших прихильників, особливо, коли їх чинять такі провокатори як Михайло Адам в Миколаєві, котрий заради теплого місця в лісництві зрадив «Нашу Україну», попросився в Партію регіонів, а сьогодні знову стає у лави борців із нею.

Львівська обласна організація Партії регіонів заявляє, що ми робили і робитимемо все від нас залежне для розбудови рідного краю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *