ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувальники заблокували вулицю Грушевського

|

Представники “Батьківщини”, “Свободи” та “УДАРу” кількістю приблизно 500 осіб заблокували рух по вулиці Грушевського в Києві від Європейської площі до Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

Мітингувальники згуртувалися у двох точках – зразу за стадіоном ім. В.Лобановського, біля магазину “Санахант”, там знаходяться в основному представники партії “УДАР” приблизно 200 осіб, серед них помічені представники “Батьківщини” та УНА-УНСО.

Трохи вище по вулиці під будівлею Кабміну представники “Батьківщини” та “Свободи” кількість десь 300 осіб махають прапорами України, партії “Свобода” та кілька осіб прапорами “Батьківщини”. Нікого з парламентських політичних лідерів помічено не було. До людей у гучномовець звертаються рядові активісти з вимогою не розходитись допоки не відбудеться відставка Миколи Азарова.

Як передає кореспондент УНН, біля мітингувальників розташувались дві карети швидкої допомоги, міліції взагалі не видно, лише біля будівлі Кабміну та ВР чергує кілька охоронців та вище по вулиці мітингувальників стоїть співробітник ДАІ, який регулює рух, повертаючи машини рядових киян в об’їзд мітингу.

Нагадаємо, напередодні опозиція оголосила про початок блокування усього адміністративного кварталу Києва, де знаходиться Верховна Рада, Кабмін та Адміністрація Президента.

Нагадаємо, напередодні опозиція оголосила про початок блокування усього адміністративного кварталу Києва, де знаходиться Верховна Рада, Кабмін та Адміністрація Президента, розпочнеться о 8 годині ранку.

Як  повідомлялося раніше, колона мітингувальників пішли блокувати Кабінет міністрів у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *