ОСТАННІ НОВИНИ

Путіна просять ввести в Україну війська

|

Депутат Севастопольської міськради від ПР Сергій Смольянінов розпочав збір підписів під зверненням до президента Росії Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну.

Звернення розміщено на сайті “Севастопольське віче”. Про це також пише місцевий сайт ForPost, зазначає Газета по-українськи .

“В результаті відмови народу України та її законно обраного Президента В.Ф. Януковича від підписання грабіжницької асоціації з Євросоюзом, західними спецслужбами і їх агентами, ініційована спроба повалення законної влади в країні. Для чого організовані заворушення і проплачені мітинги у ряді міст України та інформаційні атаки в ЗМІ, на фінансованих США Інтернет-ресурсах”, – пише депутат.

Такими ЗМІ він вважає в тому числі LB.ua, Korrespondent.net, UNIAN.net, Pravda.com.ua.

Смольянінов нагадав, що на сайті Білого дому США розміщена петиція, автори якої просять Президента США Барака Обаму здійснити військову інтервенцію збройних сил США в Україну для скидання режиму Януковича.

“Звертаємося до Вас, і просимо надати військову та іншу допомогу братньому народу, Уряду та Президенту України для захисту суверенітету країни, російського населення Криму і інших регіонів України. Просимо погодити з Урядом України введення на територію країни збройних сил Російської федерації, для захисту від армії США і їх НАТО-вських агресорів”, – пише депутат.

Під зверненням вже стоїть 12 підписів, у тому числі іншого депутата міської ради – Михайла Міщенка, редактора популярного в місті сайту ForPost Сергія Кажанова. Підпис також залишив Вадим Дворніко , помічник депутата Верховної Ради від ПР Вадима Колесніченка (принаймні станом на вересень 2013 року). Збір підписів стартував тільки ввечері 1 грудня

Раніше повідомлялося, що облради південного сходу України готують звернення до президента Віктора Януковича. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *