ОСТАННІ НОВИНИ

Люди Табачника збираються завтра скласти чорний список студентів-прогульників

|

Активісти “Студентського спротиву” повідомляють про те, що міністр освіти Дмитро Табачник отримав вказівку від Віктора Януковича вести списки студентів, котрі беруть участь у подіях майдану. Текст, який редакція Львівського порталу отримала від активістів, подаємо нижче:

«Стало відомо, що міністр освіти Табачник отримав особисту вказівку Януковича вести списки студентів, котрі беруть участь у подіях майдану. Завтра заступник антиукраїнського Табачника, Євген Сулима, має особисто об`їхати столичні університети. Студентів, які повертаються в гуртожитки після їх закриття, теж записують. Влада останніми силами шантажує нас, молодь, залякуючи виключеннями.

Табачник може переписати підручники, але не в силах змінити історію.

Завтра Табачник почне усувати керівників ВУЗів, котрі підтримують майдан. За перевіреною інформацією, одним з них має стати проректор КНУ.

Євген Сулима особисто вимагає від керівництва КНУ списки студентів, котрі беруть участь у мітингах, перевіряє гуртожитки.

Як студент, хочу звернутись до влади: якщо хоч одну людину буде усунено від виконання своїх посадових обов’язків за підтримку майдану, ми зупинимо освітній процес до відставки Януковича і Табачника. Якщо завтра стане відомо, що хоч один проректор, ректор, студент чи викладач став жертвою агонії Януковича, ми забарикадуємо столичні ВУЗи, і поселимо там мітингувальників. Наші університети повторять долю КМДА, де зараз гріються тисячі людей. 

Освітній процес буде зупинено остаточно до закінчення революції.

Міністр Табачник має піти у відставку. За стільки років антиукраїнської діяльності, за спаплюжений Болонський процес, за переписування історії, за зраду України.

Як студент, я звертаюсь до керівництва українських закладів освіти: підтримайте молодь!

Як студент, хочу звернутись до всіх колег, котрі зараз стоять на майдані. Не піддавайтесь на провокації. Боріться. Сьогодні ми показали владі, що разом ми – сила!

З нами Бог!

З нами Україна!», – йдеться у студентському листі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *