ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувальники просять вивести людей з-під Банкової

|

Активісти Євромайдану закликають через соцмережі депутатів й загалом громадян і зупинити провокацію. Про це йдеться на сторінці #Євромайдан

«Увага! Шановні громадяни, дуже просимо вас організувати команду людей, можливо якщо поруч є якісь народні депутати, то просимо їх також приєднатися, і організувати відхід людей з Банкової від АП. Це провокація, до якої #Євромайдан не має жодного відношення. Вона може стати приводом для введення надзвичайного стану», – йдеться у повідомленні.

Тим часом, як видно з прямого ефіру Громадського ТБ, події на Банковій дещо змінили свій характер. Бійці «Беркуту» проводять передислокацію. Вони попіднімали щити й накрили себе ними, аби вбезпечити себе від ймовірного закидання камінням згори.

До  вулиці Банкової приїхало багато карет швидкої допомоги.

Після цього «Беркут» почав відступати, під команди «…і раз». Пролунала команда бійцям спецпідрозділу відступати за щити, далі по Банковій.

Анатолій Гриценко просить операторів та людей з гаджетами не виходити знімати «Беркут» впритул, бо так провокують натовп і люди починають знову рватись до бійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *