ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуацію на Банковій утримує співак Сашко Положинський (додано)

|

На сторінці у facebook ЄвроМайдан активісти називають події під адміністрацією президента провокаціями й просять допомоги від депутатів.

«Під адміністрацію президента потрібна допомога і вже!!!! Там провокації, повідомте лідерів, направте когось з депутатів. Зараз затримує все Сашко Положинський, але сам він не справиться. Зв’яжіться з майданом, там не в курсі люди, що твориться», – передають очевидці подій.

Нагадаємо, активісти пішли штурмувати очеплення на Банковій. Про це повідомили у прямому ефірі Громадського ТВ. Очеплення із автобусів “Беркуту” розштовхують бульдозером. На подвір’я кидають димові шашки і фаєри. 

Як передає кореспондент «Коментарів», мітингувальники кидають у будівлю вибухові пакети. Водночас охороняти АП залишилися тільки співробітники міліції.

Як передає кореспондент «Коментарів», наразі двір АП забарикадований автобусами з «Беркутом». Мітингувальники кидають у них вибухові пакети, димові шашки, гранати і закликають штурмувати Банкову.

Стіну із співробітників «Беркута» під будівлею Адміністрації намагається пробити величезний бульдозер, у відповідь «Беркут» застосував шумові гранати.

У Києві на масові акції протесту вийшло близько мільйона людей. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

За офіційною інформацією від влади, участь беруть 500 тис осіб. Щоправда акції протесту в столиці носять кардинально різний характер. На Майдані Незалежності наразі спокійна атмосфера. Там практично немає правоохоронців.

Натомість на Банковій біля Адміністрації президента тривають сутички. Люди штурмом намагаються взяти будівлю.

Як повідомляє канал 24 мітингувальники “взяли” приміщення КМДА.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *