ОСТАННІ НОВИНИ

У київському парку Шевченка зібралось кілька сотень тисяч мітингувальників

|

1 грудня 2013 року в Києві у парку Шевченка зібралися сотні тисяч громадян на акцію протесту проти диктатури режиму Януковича. Кількасот тисяч українців з усієї країни зібралися, аби висловити свій протест проти антинародних дій бандитської влади Януковича, зокрема побиття мирних громадян на Майдані Незалежності 30 листопада 2013 року.

Також громадяни обурені одностороннім рішенням поки ще чинної влади зупинити євроінтеграційний курс України. Зараз учасники вирушають до Майдану Незалежності. Очолюють колону лідери опозиційних сил: ВО «Свобода» – Олег Тягнибок, ВО «Батьківщина» – Арсеній Яценюк, «УДАРу» – Віталій Кличко. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Попри заходи, до яких вдалася влада, аби не допустити об’єднання у Києві такої кількості рішуче налаштованих українців (залякування перевізників, тиск на залізничників тощо), у столиці зібралася ще більша кількість громадян, ніж тиждень тому на мітингу, що відбувався переважно під євроінтеграційними гаслами.

Громада скандує: «Революція!», «Банду – геть!», «Зека – на нари!», «Януковича – на йолку!», «Разом і до кінця!», «Слава Україні!».

Учасники формують колону і вирушають протестним маршем на Майдан Незалежності. Показово, що «гауляйтер» Києва Попов, який ще декілька днів тому приходив до протестувальників, нібито демонструючи свою лояльність до Євромайдану, ініціював заборону проведення акцій протесту, зокрема на центральній площі країни, аж до 7 січня. Тож, очевидною є цілковита відірваність влади від народу та агресивна ворожість її, зокрема й столичної міської влади, до українців.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *