ОСТАННІ НОВИНИ

Черговий на вихід: Рудьковський написав заяву про вихід із фракції Партії регіонів

|

Народний депутат Микола Рудьковський написав заяву про вихід із фракції Партії регіонів у Верховній Раді України.

“Учора, 30 листопада, я написав заяву про вихід із фракції Партії Регіонів”, – ідеться в заяві Рудьковського, переданій агентству “Інтерфакс-Україна“.

“Як і більшість моїх співвітчизників, я вважаю, що Україна – це Європа, тому мені соромно за ті події, які сталися вчора на майдані Незалежності. Саму на тому Майдані, де наше покоління у свої студентські роки боролося за свободу й долю України під час революції на граніті. Ми голодували на майданах не для того, щоб через два десятки років там само правоохоронці країни, яку ми вибороли, били палицями по голові наших дітей”, – сказав він.

Я переконаний, що всі причетні до кривавих подій учорашнього ранку мають бути покарані за скоєні злочини та злочинну бездіяльність, незважаючи на чини й погони – виконавці злочинних наказів, ті, хто їх давав і ті, хто міг, але не перешкоджав їх виконанню”, – зазначив депутат.

“Більше того, міністр внутрішніх справ України та уряд у цілому повинні понести за безпрецедентні в історії країни події політичну відповідальність і подати у відставку”, – заявив Рудьковський.

Депутат упевнений, що “ми як суспільство, незважаючи на відмінності в політичних поглядах, мові спілкування і регіоні проживання, зобов`язані цього дня продемонструвати єдність у неприйнятті насильства одне до одного та влади до своїх громадян”.

Як повідомлялося, на виборах у 2012 році М.Рудьковський переміг у мажоритарному окрузі як самовисуванець, після чого ввійшов до складу парламентської фракції Партії регіонів. При цьому Рудьковський є головою СПУ – його обрали на цю посаду 12 жовтня нинішнього року.

gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *