ОСТАННІ НОВИНИ

Суд за ялинку. Мітинги в центрі Києва заборонено до 7 січня (фотодокументи)

|

Окружний адміністративний суд м. Києва заборонив проведення масових акцій на Майдані Незалежності, Європейській площі, вулицях Банковій, Грушевського, Богомольця в період з 1 грудня до 7 січня. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Мін`юсті.

Таким чином суд задовольнив позов Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням прес-служби КМДА, адміністрація не зверталася до суду з проханням обмежити проведення мирних масових акцій на інших вулицях і площах столиці, в тому числі на території парку ім. Тараса Шевченка, Михайлівській та Софійській площах.

“Звернення до суду з проханням заборонити акції на Майдані Незалежності та Європейській площі пов`язано з необхідністю продовжити роботи по встановленню новорічної ялинки та підготовці до встановлення новорічно-різдвяного селища», – зазначається в повідомленні.

 

Нагадаємо, 1 грудня на 12:00 опозиція збирає мітинг біля пам`ятника Тараса Шевченку в парку Шевченка на вулиці Володимирській.

В Києві в ніч на 30 листопада 2013 р. “Беркут” розігнав Євромайдан. Штурм почався близько 4 години ранку.

Зазначимо також, що за підсумками саміту Східного партнерства у Вільнюсі, між Україною та ЄС підписано жодного документа не було.

Повне фотопідтвердження РБК-Україна опублікував тут: Фотоскан постанови суду

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *