ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович «загубився» дорогою в Палац великих князів литовських

|

Президент України Віктор Янукович запізнюється в Палац великих князів литовських для участі в саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Про це передає кореспондент «Коментарів» з Вільнюса.

У свою чергу, як повідомив журналістам віце-президент Європейської народної партії Яцек Саріуш-Вольскі, після прибуття до Вільнюса Президент України зустрічався з главою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу і президентом Європейської ради Германом ван Ромпеєм, які намагалися переконати його все ж таки підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

Водночас, ван Ромпей і Баррозу прибули в Палац великих князів о 19:47.

Згідно з розкладом саміту, о 19:00 мав розпочатися неформальний робочий обід за участю лідерів Євросоюзу і глав делегацій країн ЄС та країн «Східного партнерства».

Раніше президент Литви Даля Грібаускайте, яка зустрічає глав делегацій, зазначила, що ситуація «з українського питання» проясниться завтра, 29 листопада, після обіду.

Водночас, канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що на підписання Угоди про асоціацію України з ЄС «немає ніякої надії».

Крім Януковича, в офіційних заходах саміту бере участь народний депутат України Борис Тарасюк – як співголова Парламентської асамблеї Euronest.

Як повідомляли «Коментарі», Президент України Віктор Янукович прибув до Вільнюса для участі в саміті ЄС та країн програми «Східне партнерство».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *