ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Тернополя закликав ректорів вишів скасувати навчання і виходити на Євромайдан

|

Мер Тернополя Сергій Надал закликає ректорів місцевих вишів скасувати заняття для студентів і разом з викладачами приходити на Євромайдан. Відповідне відкрите звернення до керівників вишів розміщено на офіційному сайті Тернопільської міськради.

У заяві наголошується, що в даний час Тернопіль охоплений студентським страйком на підтримку підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС.

«Студенти, молодь стали основою загальнонаціонального протесту проти спроби влади зупинити європейський напрямок розвитку нашої країни. Для сьогоднішніх студентів урок Євромайдану є незрівнянно важливішим від пропущених лекцій чи лабораторних робіт. Сьогодні прокидається активність молоді, яка може перерости у нову якість суспільних змін. Від цього виграє Україна, наше місто і кожний окремий вищий навчальний заклад», – заявив Надал.

Тернопільський градоначальник вважає, що сьогодні недостатньо просто закрити очі на те, що студенти прогулюють пари. «Закликаю вас максимально сприяти участі молоді у страйку. Будьте разом з вашими студентами в ці важливі для нас усіх дні. Зупиніть заняття в університетах на вимогу страйкових комітетів. Прийдіть на Майдан з професорсько-викладацькими колективами. В єдності всього суспільства наша сила!», – йдеться у зверненні.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *