ОСТАННІ НОВИНИ

Київські Євромайдани об’єдналися

|

Опозиція пообіцяла прибрати партійну символіку й об’єднати акцію на Європейській площі з акцією на Майдані Незалежності

Як передає кореспондент «Коментарів», про це заявив сам Яценюк, виступаючи перед присутніми на Європейській площі.

Він зачитав листа від Юлії Тимошенко, в якому вона висловила слова підтримки мітингувальникам, і повідомив, що екс-прем’єр попросила соратників прибрати політичну символіку з протестних акцій, залишивши лише прапори України та Євросоюзу. При цьому Яценюк заявив, що вони готові піти далі й об’єднати обидва мітинги в одній локації – на Майдані Незалежності.

Додамо, що Віталій Кличко та Олег Тягнибок підтримали цю ініціативу, при цьому лідер «Свободи» зазначив, що влада намагається використати існування двох акцій протесту як ілюстрацію радробленності. У свою чергу, Юрій Луценко також розвинув цей меседж, пояснивши, що влада всіляко просуває ідею про роз’єднаність як протестувальників, так і країни загалом за різними параметрами – політичним поглядами, територіальною ознакою і так далі. Тому опозиція своїми діями має намір спростувати це твердження і довести, що виступають згуртовано.

Крім того, Андрій Парубій повідомив про народження нового девізу: «Цієї ночі ми один Майдан».

Наразі на Європейській площі формується колона, на чолі якої стануть самі лідери опозиції з великим українським прапором, щоб організовано пройти Хрещатиком і возз’єднатися з акцією на Майдані.

Фото: Євромайдан Київ

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *