ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція закликає мітингувальників більше не штурмувати Кабмін

|

Правоохоронці закликають учасників акцій в Києві не йти на поводу у провокаторів, що підбурюють людей до активних дій, а також нагадують про відповідальність за порушення вітчизняного законодавства

Як повідомили «Коментарям» у МВС, організатори масових заходів спробували спровокувати людей на штурм Кабінету міністрів України.

«З натовпу було кинуто кілька димових шашок в бік міліціонерів, а також була зроблена спроба прорватися до Будівлі уряду, проте мітингувальники були зупинені правоохоронцями», – йдеться в повідомленні.

Міліції стало відомо, що «невідомі кинули з натовпу 2 кругляка». У результаті цього отримав тілесні ушкодження співробітник спецпідрозділу «Беркут», який ніс службу з охорони правопорядку біля Кабміну.

«МВС закликає організаторів та учасників масових заходів не провокувати міліцію і не здійснювати протиправних дій, адже за це передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні біля будівлі уряду кілька разів виникала бійка, мітингувальники намагалися прорватися в будівлю.

Пізніше виникла бійка між мітингувальниками, співробітниками спецпідрозділу «Беркут» і молодими людьми спортивної зовнішності, яка переросла в бійку. «Беркутівці» активно застосовували сльозогінний газ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *