ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий припускає, що проти львів’ян готують провокації

|

Міський голова Львова Андрій Садовий припускає, що львів’ян хочуть спровокувати й просить міліцію тримати ситуацію в місті під посиленою увагою. Про це Андрій Садовий написав на своїй сторінці у facebook, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні у Львові відбулась річ, яка є ганьбою. Вдень понад 150 осіб в масках провели ходу з криками «Одна раса!», «Зіг хайль!» і так далі.

Я вважаю це абсолютною провокацією. Це неприпустима річ, особливо в дні, коли ми доводимо світу свої європейські прагнення. Біля Шевченка львівська молодь стоїть вдень і вночі за європейське майбутнє України а дехто свідомо виконує замовлення тих, хто хоче показати українців неотесаними нацистами. Зверніть увагу як вони навмисно вишикувались навпроти Ратуші з прапором ЄС.

Дії міліції загалом були адекватними і не дали подіям вийти з-під контролю. Однак я щойно телефонував начальнику міліції міста пану Зюбаненку і попросив тримати ситуацію і надалі під посиленою увагою. Більшість з провокаторів не львів’яни але вони ще досі в місті. Невідомо, які завдання вони отримають на завтра. Закликаю усіх – будьте особливо пильні в ці дні!», – написав мер Львова.

Нагадаємо, близько 150 людей у чорних та білих масках, які затуляли лиця до непізнаваності, пройшлись центром Львова. Вони вигукували націоналістичні та расистські гасла. Назвали себе небайдужою молоддю, яку не організовувала на акцію жодна політична сила чи офіційна організація. І заявили, що марш приурочений пам`яті жертв Голодомору.

Варто додати, що відео цього маршу у youtube виклав канал news24, який пов’язують з міським головою Львова Андрієм Садовим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *