ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській облраді цілодобово працює Громадська приймальня

|

Представники Львівської обласної ради та студенти, які представляють Координаційний штаб студентської ради, організували роботу Громадської приймальні, де прийматимуть всі побажання, звернення та пропозиції громадян щодо проведення акцій на підтримку підписання Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом. про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Окрім того, до Громадської приймальні можуть звертатися всі бажаючі надати допомогу (одяг, їжу тощо), в тому числі грошову, – для підтримки всеукраїнської акції «Євромайдан».

Попередньо, Громадська приймальня діятиме до 28 листопада, коли має відбутися Вільнюський саміт.

Як повідомив студент Андрій Ткачук, який саме зараз знаходиться в Громадській приймальні, доброчинні грошові внески прийматимуть тільки за перерахунком, оскільки в кінцевому результаті будуть звітуватися за кожну гривню.

«Волонтери організовують прийом заявок громадян на виїзд до столиці, де відбудеться Євромайдан. Також ми чекаємо на людей, які їдуть до Києва і можуть забрати туди людей. Зараз допомога кожної людини є вкрай важливою», – сказав Андрій Ткачук.

Разом з тим повідомляємо, що окрім номера телефону гарячої лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради – 0-800-501-727, у Громадській приймальній у цілодобовому режимі діятиме ще один номер – (032) 2999 560.

Принагідно даємо банківські реквізити для перерахунку коштів на акцію «Євромайдан»:

Р/р: 260092020

МФО: 325268

ЗКПО: 25237542

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *