ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник ЛКП «Лев» Гарматій не витримав тиску і звільнився

|

Як повідомляють у відділі кадрів Львівської міської ради, на посаду керівника ЛКП «Лев» оголошено конкурс. Попередній в.о. директора, Роман Гарматій, який з жовтня перебував на лікарняному, вчора написав заяву на звільнення, у зв’язку із станом здоров’я. про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Хочу, щоб міліція чітко провела розслідування. За результатами цього розслідування будуть встановлені ті чи інші факти, ми будемо максимально сприяти органам правопорядку. Це надзвичайно важливо. Ставлення до людини і до тварини – не повинні відрізнятись. Має бути увага. Якщо будь-які факти подібного змісту будуть встановлені, я буду вимагати надсуворого покарання для винних», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

На сьогодні, за його словами, є вакансія керівника ЛКП «Лев». «Хто має бажання працювати в цьому комунальному підприємстві, очолювати його, будь ласка, подавайте свої пропозиції», – сказав він.

«Міський голова повинен цікавитись всіма процесами, які відбуваються в місті. У цьому підприємстві є проблема з керівництвом та коштами. Бо коштів, які виділяються, є недостатньо. Зараз місто бере участь у міжнародному проекті, який уможливлює будівництво великого притулку для тварин за кошти Європейського Союзу.

Також співфінансування міської ради. Це буде приклад, як правильно треба поводитись з тваринами. Це комунальне підприємство існує ще з радянських часів, коли повага до тварин не мала місця, на жаль. Тому треба це заново збудувати правильно. Сьогодні потрібні люди, кадри. Сьогодні ніхто не хоче працювати», – додав керманич міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *