ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль позарився на гроші Тимошенко

|

Народний депутат від партії “Батьківщина” Геннадій Москаль заявив, що теж хоче знати, де за кордоном знаходиться майно та рахунки екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Більше того, нардеп повідомив, що готовий поїхати і забрати. Про це він сказав у коментарі УНН.

“Генпрокуратура заявила, що вони мають дані про зарубіжні рахунки Юлії Тимошенко. Я кажу про те, що заявляли, що ними знайдено і грошові кошти та майно, але немає механізму, щоб це повернути в Україну. Так от, ми хочемо знати, де воно, і ми самі поїдемо і його заберемо. Наші посли, що ж вони даром хліб їдять! Нехай звернуться до уряду. До національних банків, до реєстрів. Тому все буде добре”, — зазначив Г. Москаль.

Нагадаємо, нардеп від партії “Батьківщина” О. Турчинов повідомив, що фракція “Батьківщина” підготувала запити, направила до всіх європейських посольств, у тому числі в посольства Швейцарії та США, “з проханням надати інформацію про наявність будь-якої нерухомості і будь-яких рахунків, які могли належати Юлії Володимирівні або її родині”.

Як повідомляв УНН, раніше українською стороною було розпочато судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна у справі про розкрадання 200 мільйонів доларів, у незаконному присвоєнні яких підозрюється група осіб, включаючи українських екс-прем’єрів Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка.

Міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham було доручено представляти інтереси в майбутніх судових процесах у ряді країн світу і прийняти всі необхідні заходи для найкращою захисту інтересів держави Україна, повідомляється на сайті цієї фірми.

Згідно з інформацією сайту Lawrence Graham, незаконні дії осіб, підозрюваних в участі в розтраті, були в минулому предметом кримінальних розслідувань або судових розглядів в США, Швейцарії та Україні.

Раніше до послуг фірми Lawrence Graham зверталася Національна акціонерна компанія (НАК) “Нафтогаз України” – у серпні цього року вона підписала з цією фірмою договір про юридичний супровід своєї зовнішньоекономічної діяльності в 2013 році.

Британська Lawrence Graham займалося юридичним супроводом зовнішньоекономічної діяльності “Нафтогазу України” в 2011-2012 роках. Крім того, в квітні поточного року держхолдинг підписав угоду вартістю 200 тисяч доларів з Lawrence Graham для захисту в судах своєї частки в британської нафтогазової компанії з активами в Україні JKX Oil & Gas за позовом корпорації Merchant International Company Ltd (США).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *