ОСТАННІ НОВИНИ

Законопроект робочої групи щодо Тимошенко подадуть на голосування вже завтра?

|

Народний депутат від Партії регіонів, член робочої групи з напрацювання варіантів законопроекту про можливе лікування засуджених за кордоном, Інна Богословська передбачає, що якщо робочий режим групи буде ефективно продовжуватися, то вже завтра, 19 листопада, в обід можна буде підготувати законопроект до голосування в парламенті. Про це вона заявила журналістам під час перерви в засіданні робочої групи, передає кореспондент РБК-Україна.

“Поки що ми вносимо зміни в (запропонований опозицією законопроект), тому що не відпрацьовано проект. Сьогодні ми можемо пройтися концептуально (за положеннями даного законопроекту), концептуально проголосувати всі позиції, до завтра секретаріат їх пропише, що б це було не голосом… і, якщо все буде нормально, завтра в обідню перерву можна буде вже вийти на голосування за нормами і на підписання”, – сказала Богословська.

Зазначимо, раніше парламентська робоча група одноголосно підтримала пропозицію про те, щоб при лікуванні ув`язнених за кордоном термін лікування не зараховувався у строк відбування покарання за злочин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *