ОСТАННІ НОВИНИ

Антидогналівську ухвалу готує потужна команда юристів

|

На четвер на сесію міської ради юристи готують ухвалу, яка б дала можливість громаді церкви св. апостолів Петра та Павла (костел Єзуїтів) молитись, щоб ніхто не заважав. Про це розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Усе залежить від громади. Я дякую, що було прийнято не просте рішення судом – про заборону проводити будь-кому маніфестацій біля церкви Петра та Павла, крім громади церкви Петра та Павла. Суд тривав до 02.30 год ночі. Правда, догналіти зробили це недалеко – на пл. Підкови. Ми в четвер на сесії приймемо ухвалу, яка дасть більше свободи УГКЦ у можливості молитись, щоб ніхто не заважав. Команда юристів працює дуже потужна. Ми стоїмо на стороні нашої церкви», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вночі з п’ятниці на суботу Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення з 17 листопада заходів біля храму св. ап. Петра і Павла будь-яким організаціям, крім місії «Центр військового капеланства» УГКЦ, яка є власником храму.

Також на найближче засідання сесії міської ради буде винесено відповідний проект ухвали, яким би регламентувалось проведення масових заходів релігійного характеру на територіях, прилеглих до храмів у м.Львові.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *