ОСТАННІ НОВИНИ

Українська та польська сторони підписали документи щодо діяльності ПП «Грушів – Будоміж»

|

Сьогодні за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала урочисто підписано документи, які необхідні для початку функціонування новозбудованого пункту пропуску «Грушів – Будоміж». Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Технологічну схему контрольних операцій у пункті пропуску «Грушів – Будоміж» та Регламент його функціонування підписали начальник Львівської митниці Міндоходів Сергій Попазогло, прикордонний уповноважений України по Львівській ділянці полковник Олександр Адамчук, директор митниці в Перемишлі (РП) Ядвіга Зеновіч та прикордонний уповноважений Республіки Польщі по Бещадській ділянці полковник Вальдемар Скарбек. Ці документи регламентують порядок здійснення прикордонних та митних процедур у пункті пропуску, а також алгоритм взаємодії всіх служб контролю, які виконують свої обов’язки в пункті пропуску.

Як відомо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.08.05 №314-р схвалено проект Угоди (у формі обміну нотами) між Кабміном України та Урядом Республіки Польща про створення на українсько-польському державному кордоні міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Грушів – Будоміж». Контрольні процедури в цьому пункті пропуску відбуватимуться на польській території. Передбачено, що кордон там перетинатимуть транспортні засоби вагою до 3,5 тонн та автобуси.

Відкриття пункту пропуску «Грушів – Будоміж» заплановано на початок грудня цього року.

Фото: Головвне управління Міндоходів у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *