ОСТАННІ НОВИНИ

Через недолуге господарювання, у центрі Львова можна зламати ноги (фото)

|

Чергова неприємна несподіванка чатує на не надто уважних львів’ян чи гостей міста. На площі Міцкевича, неподалік від фігури матері Божої, прямісінько посеред тротуару, з’явилась чимала яма. Про її існування попереджає лише патик, застромлений в саму яму якимсь доброзичливцем.

«На площі Міцкевича, поблизу повороту на вулицю Коперніка, утворилась чимала яма, всередині неї немає кількох брусів бруківки, глибина ями близько метра. І довкола цього провалля тротуар й надалі просідає. Палку, яка стирчить із ями, й мала б попереджати про небезпеку, можна не помітити, особливо в темний час доби. А для дітей небезпечним є як яма, так і це «попередження», через яке можна залишитись без очей», – розповіла читачка Львівського порталу Юлія Г.

За словами працівників магазину, що знаходиться поблизу провалля, нещодавно якісь робітники проводили на цьому місці ремонтні роботи. Проте після закінчення цих робіт, вони «забули», що необхідно прибрати та убезпечити тротуар.

Нагадаємо, 10 жовтня цього року, у каналізаційному колекторі загинув 3-річний хлопчик. Дитина встала на незакріплену кришку люка й провалилась в колектор. Знайшли тіло хлопчика лише наступного дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *