ОСТАННІ НОВИНИ

Сало на зустрічі з підприємцями вів себе як «хазяїн» – Хміль

|

Новопризначений губернатор Львівщини Олег Сало на зустрічі з підприємцями намагався продемонструвати свою значимість, він вів себе як «хазяїн». Проте, Комітет підприємців Львівщини нагадав йому про події перед Помаранчевою революцією й заявив про готовність протистояти реваншистам з СДПУ(о) з новою силою. Про це повідомив народний депутат України від «Батьківщини» Михайло Хміль.

«Зустріч з підприємцями  – це лише назва заходу, який сьогодні відбувався у Палаці залізничників. Це все швидше нагадувало збори профкому в комуністичні застойні часи. На зустрічі було дуже багато начальників райвідділів міліції, а також були присутні голови адміністрацій. Ціла низка «погонів» та чиновників різного штибу. Через величезну кількість міліціянтів, власне підприємцям доводилось стояти поміж рядами», – розповів М.Хміль.

Нардеп зазначив, що незважаючи на промови виступаючих, нічого нового, що стосується вирішення проблем бізнесу, озвучено таки  не було.

«Мене дивує навіщо взагалі така зустріч проводилась. Хіба для галочки. Як в бальних танцях – виконання обов’язкової програми. Але Сало намагався продемонструвати свою значимість, вів себе як “хазяїн”. На повідомлення підприємців про упереджене, на їх думку, ставлення з боку суддів чи прокуратури, губернатор надував щоки і мало не з залу роздавав доручення і прокурорам, і суддям та вчив їх жити. Але попри це, підприємці зачитали заяву, де висловили своє ставлення до нинішнього голови обласної адміністрації. Адже більшість з них його пам’ятає приплічником есдеків, а також ніхто не забув утисків, що чинились десятиліття тому», – додав М.Хміль.

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *