ОСТАННІ НОВИНИ

Львів отримав відзнаку за розвиток туризму

|

В рамках відзначення в Україні  Всесвітнього Дня туризму редакція журналу «Український туризм» заснувала персональну відзнаку «Український туризм: кращий». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Ця відзнака присуджується особам та організаціям, які здійснили визначальний внесок у розвиток вітчизняної туристичної галузі та продемонстрували видатні досягнення у своїй діяльності, спрямованій на розвиток туристичної галузі.

Відзнаку вручили міському голові Львова Андрієві Садовому.

На думку редакції журналу, Львів сьогодні є своєрідною туристичною вітриною України, тобто містом, у якому створюються найкращі умови для розвитку в`їзного та внутрішнього туризму. «Більше того, неоціненним є внесок Львівської міської влади у розвиток туристичної атрактивності міста: так, на додаток до історичної та культурної атрактивності столиці Галичини, у Львові за сприяння міської влади проводиться значна кількість заходів культурно-мистецького та подієвого спрямування, через що в`їзні потоки до міста збільшились у багато разів», – зазначили у редакції журналу.

Інформація  про присудження відзнаки опубліковано в №6 журналу «Український туризм», а також на сайті ТОВ «Видавництво «Дзеркало Світу» та на сторінці журналу в соціальній мережі facebook.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *