ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року Львів купуватиме електробуси

|

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, електробус місто закуповуватиме наступного року. Також в «Електрону» планують купити тролейбуси та автобуси, які підприємство має намір виготовляти. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ці закупівлі ми будемо проводити вже в наступному році. Бо є тендерні процедури. Електробус на завершальній стадії створення. Ми візьмемо його на випробування. Якщо все буде нормально, будемо купувати. Ми прийняли принципове рішення, що перші екземпляри техніки закуповуємо – це трамвай, електробус, тролейбус, автобус. Ми би хотіли, щоб у Львові на наших дорогах їздив наш львівський транспорт. «Електрон» бере на себе важку нішу – абсорбувати все, що краще зроблено у світі, і робити наш львівський взірець, який можна продавати також за кордон. Важливі нові робочі місця. Так, як по трамваю: ми взяли перший взірець, зараз йдуть замовлення.

В наступному році, коли будемо купувати нові автобуси, то, в першу чергу, це буде якість. Добре, якби це були наші львівські автобуси, оскільки маємо підприємство, яке готове випускати автобуси найвищого рівня. Всі закупівлі будемо робити відповідно до чинного законодавства, але будемо враховувати всі недоліки, які були», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *