ОСТАННІ НОВИНИ

Борці з педофілами відшмагали любителя хлопчиків

|

Російський активіст Максим Марцінкевич під псевдо Тесак, широко відомий в Інтернеті як борець із педофілами, стверджує, що спіймав у Львові педофіла.

Про це активіст повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі ВКонтакті. Сьогодні, 13 листопада, Тесак виклав прев’ю відеоролика з львівським педофілом, супроводжуючи його дописом:

«А ось і наш друг з західної України, з міста Львова. Він був настільки хтивим, що в телефоні у нього виявилося близько десяти «коханих котиків» одночасно. И, щоб загнуздати свою хіть, він навіть звернувся до депутатів Верховної Ради з проханням заборонити йому тр***ти хлопчиків. Після чого вимагав його висікти! Як думаєте, виправиться?».

Чоловіка на відео розмалювали нецензурними написами і відшмагали. Оскільки відео позначене як прев’ю, незабаром очікується поява в Інтернеті повної версії ролика.

Речник ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська у відповідь на інформацію ZAXID.NET про ролик запевнила, що міліція вивчить цю подію. «Обов’язково будемо реагувати», – наголосила вона.

Зазначимо, що Максим «Тесак» Марцінкевич, двічі судимий за розпалювання міжрасової ворожнечі, є лідером руху «Оккупай-педофіляй», що принижує людей, яких має підстави вважати педофілами. Учасники руху знаходять їх через Інтернет, знайомляться від імені неповнолітніх і домовляються про зустріч з сексуальним підтекстом. Процес знущання під час зустрічі знімають на камеру і викладають в Інтернет.

Нагадаємо, що останнім часом у Львові набули резонансу два випадки, пов’язані з педофілами. Так, 19 жовтня невідомий на Сихові напав на десятирічну дівчинку і зґвалтував її. Через кілька днів мешканці вулиці Володимира Великого повідомляли про те, що на маленьких дівчаток також нападає невідомий чоловік, демонструючи свої геніталії.

Наразі підозрюваних у цих двох справах немає.

zaxid.net

Фото:  з ВК-сторінки Максима Марцінкевича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *