ОСТАННІ НОВИНИ

На розі вул. Краківської-Вірменської знову хочуть збудувати готельний комплекс

|

Як повідомляють у департаменті містобудування, предметом розгляду чергової архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури Львівської міської ради від 7 листопада було питання розгляду ескізу намірів будівництва, а точніше відтворення втраченої історичної забудови готельного комплексу в умовах реновації історичного кварталу на розі вулиць Краківської-Вірменської у м.Львові, розробленого НДП-104 Національного університету «Львівська Політехніка». Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Водночас хочемо повідомити,  що у порядку денному архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури Львівської міської ради від 07.11.2013 року не розглядалось жодне питання щодо використання території мистецького ринку «Вернісаж» на вул. Театральній», – заявляють в департаменті містобудування.

Зараз на ділянках, що відведені ТзОВ НВП «Будінвест» для відтворення втраченої історичної забудови та для проектування і будівництва 2-ї черги готельного комплексу та його обслуговування в умовах регенерації історичного кварталу на розі вул. Краківської – вул. Вірменської, планується для розміщення готельного комплексу.

Під час розгляду було вказано ряд зауважень, тож за результатом проведеної містобудівної ради прийнято рішення про доопрацювання поданої проектної документації, з огляду на численні зауваження членів архітектурно-містобудівної ради та додаткового узгодження юридично-правових питань з авторами попередніх проектних рішень забудови цієї території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *