ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат пообіцяв громадському активісту розчавити яйця

|

Депутат Львівської обласної ради Тарас Козак на звернення Громадянського руху «Відсіч» з вимогою проголосувати за недовіру новопризначеному керівнику ЛОДА Олегу Салу зреагував брудною лайкою, назвавши активіста, який надіслав йому смс-повідомлення, «пєтухом» й пообіцяв розчавити йому яйця. Про це повідомляє прес-служба Громадянського руху «Відсіч».

Надіславши звернення з вимогою проголосувати за недовіру голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу депутатам Львівської обласної ради на електронні адреси, активісти Громадянського руху «Відсіч» вирішили нагадати їм смс-повідомленнями, аби вони не забули зазирнути до своїх скриньок. «Вимагаємо на сесії проголосувати за недовіру Салу!ЗазирінітьУваш E-mail», – йшлось у відправленних смсках.

Деякі депутати перетелефонували на номери, з яких їм надійшли смс, деякі надіслали смс у відповідь. В основному це були запитання «Хто це?» і або розпитування про мотиви такого звернення, або висловлення підтримки. Єдиним з депутатів, хто зреагував нервово, виявився Тарас Козак, який вилив на активіста потік брудної лайки: «Слухай, друже, ти знаєш, хто я такий?[…] Мене звати Козак Тарас[…] От послухай, ти можеш вимагати лише в свого тата чи своєї мами».

На коректне пояснення активіста, що депутатська посада передбачає вимоги до народних обранців з боку громадян, депутат розійшовся ще більше: «Послухай ти, пєтух, бл*ть, щоб тобі соплі обдерло, поняв? Вимагати від мене ніколи нічого… в мене можна просити. Поняв?».

На прохання активіста змінити тон та «розмовляти нормально» Тарас Козак відповів: «Слухай, я тобі щас яйця здавлю, то ти ще всрешся, бл*ть».

Прослухати цю коротку, але змістовну розмову тепер може кожен, завдяки тому, що активіст трохи має досвід журналістської діяльності й за професійною звичкою записав її.

Тепер у «Відсічі» Тараса Козака сприймають як першого кандидата на народну обструкцію, яку громадський рух має намір влаштувати усім, хто не віддасть голос за недовіру Олегу Салу або не візьме участь у сесії 12 листопада. Щоправда, Тарас Козак, попри всі опубліковані у ЗМІ прогнози, може уникнути такої долі, якщо проголосує за недовіру Олегу Салу. Адже просто за матюки на свою адресу «Відсіч» ніколи не мститься і свої дії щодо політиків визначає згідно їхніх вчинків, а не слів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *