ОСТАННІ НОВИНИ

«Старий Лев» проводить благодійну акцію в підтримку «Джерела»

|

Спільна благодійна акція Видавництва «Старий Лев» та Центру для дітей з особливими потребами «Джерело» – «Особливий зошит»! З 11 вересня і до 19 грудня триватиме благодійна акція від Видавництва «Старий Лев» та Центру для дітей з особливими потребами «Джерело». Вона спрямована на підтримку центру «Джерело», інформує видавництво.

Умови: є чудові призи для школярів, які придбають найбільшу кількість зошитів за благодійну пожертву 5 гривень: – повне зібрання книжок Джеремі Стронга для шкільної бібліотеки від Видавництва «Старий Лев» – для найактивнішої школи; – найактивнішому класу – обід від «Macdonald’s»; – квитки для найактивніших школярів від «Аквапарку» та «Планети кіно». На обгортці нашого «Особливого зошита» – ілюстрації Максима Павленка до книжок Джеремі Стронга, який цього року був особливим гостем «20 Форуму Видавців».

Мета акції: усі кошти будуть скеровані на забезпечення цілей благодійної акції – підтримку та розвиток реабілітаційних програм для дітей з особливими потребами від народження до 18 років в центрі «Джерело».

«Щорічно 200 родин, які виховують дітей з особливими потребами, мають змогу безкоштовно проходити курси реабілітації, бути на щоденних навчальних, розвиваючих програмах Джерельного садочку, школи та майстерень для молоді. За роки своєї діяльності послугами центру скористалось 2 500 дітей. А основне те, що цінності, які несе Джерело, змінюють якість життя дітей та їхніх родин, допомагають зберегти сім’ї та змінити людей навколо», – зазначають у реабілітаційному центрі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *